Bedrijfsprofiel

HoBe Verkeersregelaars is op 1 oktober 2010 opgericht als Vennootschap Onder Firma (VOF) door Etienne van den Hoven en Ronald Berchmans. 
Sinds 1 januari 2014 is HoBe Verkeersregelaars een eenmanszaak, met Etienne van den Hoven als eigenaar.  

Vanuit het Mheer (Zuid-Limburg) leveren wij volledig bevoegd verkeersregelaars door heel Nederland. De verkeersregelaars zijn allemaal goed geschoold en beschikken over een landelijke bevoegdheid tot verkeersregelaar.

Als de verkeersregelaars door ons ingezet worden voldoen deze aan alle (wettelijke) eisen. Ze zijn van de juiste, opvallende gecertificeerde kleding voorzien.
Tijdens hun werk maken zij tevens gebruik van professionele hulpmiddelen, denk hierbij aan portofoons, zaklampen met kegels, etc. Als (gratis) extra wordt er eventueel gebruik gemaakt van pionnen en afzetlint.

HoBe Verkeersregelaars draagt er zorg voor dat alle verkeersregelaars voorzien zijn van de juiste (wettelijke) verzekeringen tijdens de werkzaamheden.
Wij werken voor verschillende grote en kleine bedrijven, instellingen en stichtingen. Bij iedere denkbare situatie kunnen wij U van dienst zijn, van evenementen tot (weg)werkzaamheden. 

De rode draad binnen HoBe Verkeersregelaars is dat het verkeer op een veilige en verantwoorde wijze geregeld dient te worden door goed geschoolde verkeersregelaars. HoBe Verkeersregelaars heeft een uitgebreide ervaring qua dienstverlening.

Per 1 oktober 2019 stopt HoBe Verkeersregelaars met al zijn activiteiten. Gedurende de 9 jaar is veel tijd en energie gestoken in het verkeer regelen en alles wat erbij komt kijken. De tijd is gekomen om er een punt achter te zetten.

Wij bedanken iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen en wij bedanken alle opdrachtgevers voor het gestelde vertrouwen! Bedankt!

HoBe Sound and Lights is een geregistreerde handelsnaam van HoBe Verkeersregelaars. Voor meer info zie www.hobesoundandlights.nl

Updates

  • HoBe_verkeer: Wij, HoBe Verkeersregelaars, gaan stoppen! 1 oktober bestaat HoBe Verkeersregelaars 9 jaar. Per 1 oktober 2019 stop… https://t.co/dqKBpntbkO 2019-05-06 08:50:40
  • HoBe_verkeer: Vanavond vindt het eerste Vastelaoveskonzèr plaats in Gronsveld. Wij zullen ook hierbij aanwezig zijn. Meer info zi… https://t.co/s5gHbzj9x6 2019-02-20 09:21:29
  • HoBe_verkeer: Het 16de Euregionaal Prinsentreffen vindt a.s. donderdag (de 21e) plaats in Sporthal 't Vroendel. Komen jullie ook? https://t.co/u9yM8h9u8X 2019-02-19 20:13:06

Contact

HoBe Verkeersregelaars
Duivenstraat 41
6261 NV Mheer

KvK-nr: 59428422
BTW-nr: NL120914785B01

Contact opnemen